Залучення стейкхолдера до проведення практичних занять з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві»

  • Дата публікації: 13.03.2023

Кафедра технологій та організації туризму та готельно-ресторанної справи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на постійній основі залучає до освітнього процесу фахівців сфери індустрії гостинності. Представники бізнесу на основі власного досвіду та бачення майбутнього розвитку туристичної галузі покращують зацікавленість здобувачів вищої освіти в розвитку компетентностей.

У рамках проведення практичних занять з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа» пані Наталія Попелюх окреслила основні напрямки управління якістю послуг в готельно-ресторанному бізнесі. Було акцентовано увагу на сучасних стандартах якості та санітарно-гігієнічних умовах.

 Поряд з цим, здобувачі вищої освіти ознайомилися із особливістю роботи туристично-розважального центру «Хутір «Козацька Долина», його основними послугами.

Залучення стейкхолдерів до процесу забезпечення якості освітнього процесу дозволяє скоординувати  діяльність суб’єктів індустрії гостинності та здобувачів вищої освіти для ефектної співпраці та якісної практичної підготовки майбутніх фахівців сфери послуг. 

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень