УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ «ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ ДЛЯ УСПІШНОГО РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В ГРОМАДАХ»

  • Дата публікації: 03.03.2023

Освітньо-професійна програма підготовки здобувачів вищої освіти «Туризм» одна із найпріоритетніших на ринку освітніх послуг Черкаського регіону.  Розвиток туризму є важливим соціально-економічним вектором розвитку Черкаської області та Уманської територіальної громади. Підприємства та державні адміністрації регіону ефективно інтегруються та співпрацюють у напрямку розвитку туристичного бізнесу в межах національного та міжнародного простору.

28 лютого 2023 року координаційною радою з розвитку туризму в Уманській міській територіальній громаді був організований навчальний тренінг «Практичні поради для успішного розвитку туризму в громадах», в якому колектив кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» на чолі із завідувачем кафедри доцентом Інною Поворознюк взяли активну участь. Головним коучем тренінгу була національний експерт Тетяна Тимошенко – голова ради Всеукраїнської Федерації роботодавців у сфері туризму України, заступник голови Експертної ради з питань туризму і курортів при Комітеті Верховної Ради України, член координаційної ради з питань розвитку туризму і курортів при Кабінеті міністрів України.

На тренінгу учасники отримали корисні методологічні та методичні поради від експерта, а також долучились до обговорення плану розробки та реалізації туристичних маршрутів на території Уманщини та сусідніх громад, які є потенційними членами агро-туристичного кластеру Черкаського регіону «Шляхами Трипільської праматері». Участь у тренінгу мотивує колектив кафедри та здобувачів до активної роботи щодо реалізації проєктів розвитку туризму в регіоні.

Міні галерея


Червень
Серпень