Школа ментора

  • Дата публікації: 24.03.2023

Упродовж 20-25 лютого 2023 року у рамках проєкту «Школа ментора» від Офісу підтримки вченого  пройшло навчання для активних та ініціативних учених закладів вищої освіти України. Головною метою проєкту стало підвищення рівня обізнаності українських вчених щодо умов та особливостей підготовки проєктних заявок для участі у грантових програмах Європейського Союзу. До заходу долучилися доценти кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Наталія Гвоздєй, Олеся Дем’янишина, Наталія Осадчук.

Серед основних цілей та завдань проєкту – сприяння активному залученню українських вчених до участі у програмах; навчання ефективному моніторингу програм; сприяння здобуттю знань, формуванню та удосконаленню вмінь та навичок з підготовки проєктів для участі у програмах Європейського Союзу, вдосконалення навичок зі складання заявки та заповнення необхідного пакету документів для участі у програмах ЄС, формування вміння успішно управляти плануванням та реалізацією проєкту і роботою в команді, впровадження засад академічної етики та доброчесності.

Учасниці проєкту успішно впоралися з поставленим практичним завданням – написанням анотації до однієї з обраних грантових програм Європейського Союзу та отримали відповідні сертифікати. 

Висловлюємо щиру вдячність організаторам та учасниками проєкту за можливість обмінятися набутим досвідом, вдосконалити власні професійні компетенції та предметно поспілкуватися з колегами з провідних українських університетів.

 

Міні галерея


Червень
Серпень