Реалізація індивідуальної освітньої траєкторії здобувача

  • Дата публікації: 24.03.2023

Здобувачі четвертого року навчання освітньої програми “Готельно-ресторанна справа»  вивчають дисципліну вільного вибору «Етнічні кухні». Практичне заняття на тему «Античні кулінарні традиції та сучасні гастрономічні технології народів Середземномор’я» провела 24 березня 2023 року старший викладач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи доктор філософії Джога Ольга Валентинівна. Під час практичного заняття студенти демонстрували презентації про особливості італійської та французької кухонь та розповідали про технологію страв приготованих власноруч. Заняття відбулось у дистанційній формі за допомогою сервісу Google Meet.

Міні галерея


Травень
Липень