21.03.2023 року відбулось чергове практичне заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм на тему: «Технологія приготування страв з макаронних виробів». Викладач-стажист Анастасія Благополучна під час заняття продемонструвала технологію приготування страви Конкільоні.
Конкільоні – один із видів пасти, що нагадує формою великі ракушки. Конкільоні – в перекладі з італійської “раковина молюска”. Ці макаронні вироби ідеально підходять для фарширування.
Приготування страви багатоетапне, включає в себе безліч технологічних процесів: нарізання, варіння, обсмажування, запікання та ін. Здобувачі вищої освіти мали можливість детально ознайомитися з технологією приготування страви та повторити її виконання.