Онлайн-тренінг «Вибір професії. Життєвий успіх» від експерта з образу майбутнього дитини

  • Дата публікації: 02.03.2023

Робота займає дві третини нашого життя, тож і до вибору професії варто підходити усвідомлено. Дехто вміло поєднує свої професійні навички з хобі й отримує роботу мрії. А комусь щастить менше – і тоді щоденні завдання на роботі стають просто способом для заробітку грошей.

1 березня 2023 року для здобувачів вищої освіти першого курсу за освітніми програмами «Маркетинг», «Менеджмент», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» був проведений онлайн-тренінг на тему: «Вибір професії. Життєвий успіх». 

 «Звичайно, успішне вирішення проблеми вибору майбутньої професії залежить від багатьох обставин життя молодої людини. Але провідну роль тут відіграє вміння правильно планувати своє життя, будувати життєвий прогноз, передбачати можливі наслідки власних рішень і вчинків», – зазначила Марина Горобець, сертифікований консультант – профорієнтолог. 

Тренінг проводився у вигляді психотехнічних ігор, вправ, обговорення, дискусій, інформаційних повідомлень. Здобувачі вищої освіти дізналися як розвивати soft skills, hard skils, здібності, таланти, емоційну компетентність, адаптивність, ораторські здібності.

По завершенню Світлана Подзігун, завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, подякувала Марині Горобець за цікавий захід для здобувачів вищої освіти НН інституту економіки та бізнес-освіти.

Міні галерея


Червень
Серпень