Науково-практичний  семінар «Особливості управління  регіональним розвитком в умовах воєнного стану»

  • Дата публікації: 10.03.2023

 9 березня 2023 р. на кафедрі маркетингу, менеджменту та управління бізнесом НН інституту економіки та бізнес-освіти відбувся науково-практичний семінар на тему «Особливості управління  регіональним розвитком в умовах воєнного стану» для здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників. 

 Із вступним словом виступила завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, канд. екон. наук, доцент Світлана Подзігун. Серед запрошених гостей буди присутні: доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри обліку і оподаткування Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Іван Баланюк та доктор економічних наук, професор, професор кафедри менеджменту Уманського національного університету садівництва Лілія Кустріч (стейкхолдери за ОНП «Менеджмент»), які звернулися до аудиторії зі своїми виступами.  

Модератор семінару, професор Світовий Олександр, надав слово також начальнику відділу економічного розвитку, інфраструктури та житлово-комунального господарства Уманської районної державної адміністрації Солом’яній Тетяні, яка виступила з доповіддю на тему «Особливості управління сталим розвитком на районному рівні». Доповідач проінформувала учасників семінару про економічні та соціальні здобутки Уманського району та особливості управління сталим розвитком  в умовах воєнного стану. Доповідь була сприйнята із цікавістю і викликала багато запитань у аудиторії. 

Під час семінару обговорювалися також питання підготовки наукових публікацій аспірантів і викладачів щодо покращення управління  регіональним розвитком та можливості академічної мобільності здобувачів вищої освіти. 

Міні галерея


Червень
Серпень