Настановча конференція з виробничої практики

  • Дата публікації: 28.03.2023

У Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти  24 березня 2023 року  відбулась настановча конференція для здобувачів вищої освіти IIІ курсу денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр», які навчаються за програмами: «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг», «Менеджмент», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та I курсу заочної форми освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за програмами: «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг», «Менеджмент. Бізнес адміністрування», «Менеджмент. Управління фінансово-економічною безпекою», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа». 

Розпочала настановчу конференцію кандидат економічних наук  Олеся Дем’янишина – заступник директора з практики і стажувань студентів. Вона ознайомила здобувачів освіти з умовами проходження  практики в період військового стану та правилами безпеки життєдіяльності. Про особливості виконання тематичного плану практики та термінів його виконання здобувачів повідомили керівники практики.

Під час виробничої практики здобувачі повинні набути досвід професійної діяльності та ознайомитись зі способами її організації, навчитись вирішувати конкретні завдання згідно з умовами робочого процесу; поповнити  знання сучасними технологіями у відповідній професійній сфері.

Виробнича практика дозволяє здобувачам доповнити здобуті в аудиторії знання та спробувати себе в різноманітних виробничих ситуаціях.

 

Міні галерея


Червень
Серпень