Дорогі жінки! Від щирого серця вітаємо Вас з Міжнародним жіночим днем!

  • Дата публікації: 08.03.2023

Серед усіх свят 8 Березня відзначається своєю особливою чарівністю і неповторністю, є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Кожна жінка уособлює Весну, Любов та Красу. Вона одночасно може бути турботливою мамою, лагідною дружиною, професіоналом та воїном, здатним захищати рідну землю. 

Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів. Попри складну ситуацію в Україні Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі. Доземний уклін Вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі.  Нехай життя буде вічною весною, а настрій, як сонячне літо! Нехай у душі ніколи не буде місцю розчарувань, а на серці завжди буде спокійно і тепло!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, радості, весняного настрою, родинного достатку, творчого натхнення, успіхів і звершень у всіх ваших благородних справах! Великого жіночого щастя Вам, добра і любові!  

 

Колектив НН інституту економіки та бізнес-освіти

                                                         

Червень
Серпень