365 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ УКРАЇНИ ТА УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

  • Дата публікації: 02.03.2023

24 лютого виповнилося 365 днів від початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Доцентом кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталією Осадчук організовано виховну годину «365 днів незламності України та українського народу» та екскурсію на виставку «365 днів незламності. Хроніка подій»

Учасники згадали трагічний ранок 24 лютого 2022 року і як цей день змінив їх життя назавжди, незламність наших воїнів – захисників і захисниць, що під цілодобовими ворожими обстрілами, атаками боронять свободу Батьківщини.

Студенти та викладачі ННІ економіки та бізнес-освіти відвідали виставку «365 днів незламності. Хроніка подій» в ДІАЗ «Стара Умань».

Виставка присвячена незламності нашого народу у боротьбі з російською агресією. Студенти, затамувавши подих, розглядали привезені з передової трофеї, так як всі експонати передані із зони бойових дій Київщини, Луганщини, Донеччини.

Зацікавили відвідувачів розписані уманськими художниками шоломи і малюнки на стінах, тому що мистецтво – це ще один вид зброї, яким Україна воює проти окупантів. 

Виставка «365 днів незламності. Хроніка подій»  – це можливість доторкнутися до новітньої історії України і наочно побачити, якою зброєю Україна виборює свою свободу і незалежність.

Вдячні нашим захисникам, які воюють за нашу державу, хто, не шкодуючи сил і здоров’я, без відпочинку працює на благо України, крок за кроком наближаючи довгоочікувану перемогу!

 

Міні галерея


Червень
Серпень