В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!

  • Дата публікації: 18.02.2023

Починаючи з 2022 року 16 лютого в Україні відзначається День єднання. Спільними зусиллями студентів та викладачів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти було організовано та проведено круглий стіл «В єдності наша сила!». 

Взимку 2022 року РФ почала без пояснень стягувати свої війська до українського кордону. Світові ЗМІ активно писали про можливість військового вторгнення РФ до України. Однією з можливих дат називали 16 лютого.

Українська влада закликала громадян країни не панікувати. Пізніше президент Володимир Зеленський оголосив 16 лютого Днем єднання України, щоб показати єдність українського народу, згуртувати українців навколо національної ідеї та показати російським пропагандистам, що українці — це єдиний народ.

Найважливішим і найчутливішим моментом круглого столу стали спогади минулого життя, нашого першого Дня єднання, який проходив уже в переживаннях та передчутті чогось дуже поганого – війни. Спогади життя ДО та ПІСЛЯ початку війни. Саме об’єднання спільних сил, підтримка один одного, ЄДНАННЯ СИЛ не дали нам всім впасти духом і боротись на усіх фронтах, незважаючи на всі виклики прожитого такого важкого року.

Ми й надалі демонструємо свою згуртованість й непереможність, ми й надалі пліч-о-пліч стаємо на захист нашої держави. Ми й надалі переконані, що у нашій згуртованості, єдності непереможна сила українців!

Ми сильні! Ми вільні! Ми разом!

Слава Україні!!!

Міні галерея


Червень
Серпень