УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ У ПРОГРАМІ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ

  • Дата публікації: 28.02.2023

Впродовж 19-25 лютого здобувачі вищої освіти Дарія Гуцол (ОПП Туризм), Анна Червоній (ОПП Готельно-ресторанна справа), Юлія Гвінцадзе (ОПП Менеджмент) взяли участь у роботі Міжнародної міждисциплінарної школи «Cross disciplines: How to study in an Interdisciplinary framework», організованій Університетом імені Адама Міцкевича в Познані. Під час навчання, яке проходило у палацовому комплексі Дембіна, учасники ознайомилися з можливостями та особливостями міждисциплінарних досліджень за різними напрямками, специфікою застосування інтердисциплінарних досліджень в науці крізь репрезентацію сучасності, актуальністю інтердисциплінарності в нових медіа-ресурсах та практичними аспектами застосування набутих навичок.

Важливою частиною програми стали інтеграційні заходи, які сприяли активній комунікації між усіма учасниками. Відвідування університетської виставки, присвяченій річниці широкомасштабного вторгнення росії в Україну, викликало особливе відчуття подяки польському народу за розуміння і підтримку, спільну біду і смуток, неймовірну силу людського духу і віру у спільну перемогу.

Учасники програми щиро вдячні організаторам за отримані знання, теплий прийом та активну підтримку нашої країни у такий важкий час. 

Завантажити (PDF, 96KB)

Завантажити (PDF, 220KB)

Завантажити (PDF, 260KB)

Міні галерея


Червень
Серпень