ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ  

  • Дата публікації: 03.02.2023

31 січня 2023 р. Офісом підтримки вченого в онлайн форматі проведено круглий стіл «Цифрова трансформація наукової діяльності у закладах вищої освіти в умовах інтеграції».

Учасниками заходу були науково-педагогічні працівники Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Максим Слатвінський, Наталія Пачева, Світлана Подзігун, Наталія Гвоздєй,  Людмила Чвертко, Тетяна Корнієнко, Ірина Кирилюк, Олеся Дем’янишина, Наталія Осадчук, Оксана Вінницька,Ольга Логінова.

Викладачі долучилися до обговорення досвіду застосування у закладах вищої освіти цифрових сервісів та Е-інфраструктур, розгляду особливостей застосування інструментів відкритої науки, особливостей цифровізації наукової діяльності.

До участі у круглому столі долучилися представники: Директорату науки та інновацій та Директорату цифрової трансформації МОН України; Amazon AWS; Асоціація УРАН; ЕРАМ (IT-компанія партнер Amazon AWS): виконавці проєкту OCRE (Відкриті хмарні ресурси для науки та освіти, проєкт засновано при сприянні GEANT та ЄС); керівники та працівники закладів вищої освіти та наукових установ України. Участь у заході взяло понад 1200 осіб.

Дякуємо Офісу підтримки вченого за організацію заходу та цікавий досвід.

Завантажити (PDF, 283KB)

 

 

Міні галерея


Березень
Травень