Студенти ОПП Менеджмент взяли участь у вебінарі з побудови відкритої та чесної комунікації в колективі

  • Дата публікації: 22.02.2023

20 лютого 2023 року студенти 2 курсу ОПП Менеджмент взяли участь у вебінарі «Місце корпоративної культури в розвитку бізнесу» Ольги Тарасевич, HR-директора Work.ua. 

«Можна влаштовувати круті корпоративи, дарувати мерч чи облаштувати зону відпочинку як у Google, але люди однаково будуть іти з компанії… Як за допомогою якісної корпоративної культури створювати сильні, лояльні та вмотивовані команди попри війну, кризу та бюджети — покроково розберемо на вебінарі», – зазначила Ольга Тарасевич.

Спікер зачарувала слухачів власною харизмою, цікаво і захоплююче розповіла про трансформацію корпоративної культури в умовах кризи та війни, які тренди зараз на ІТ-ринку, як підтримувати лояльність, продуктивність і мотивацію команди за допомогою культури та побудувати відкриту та чесну комунікацію в колективі.

Для майбутніх менеджерів усі висвітлені питання були актуальними і корисними для підвищення soft skills. Студенти щиро вдячні Світлані Подзігун, завідувачу кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом за можливість бути присутніми на вебінарі та отримання практичних навиків із управління корпоративною культурою в бізнесі.

 

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень