Психологічна підтримка студентів в умовах війни

  • Дата публікації: 24.02.2023

24 лютого 2023 року відбулась онлайн-зустріч Сергія Ольховецького,   доцента кафедри психології УДПУ імені Павла Тичини, зі здобувачами вищої освіти перших та других курсів за освітніми програмами Маркетинг, Менеджмент, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Тема зустрічі: «Війна: що робити зі страхом і панікою».

 Світлана Подзігун, гарант ОП «Менеджмент», на початку зустрічі зазначила, що під час війни психологічна підтримка особистості набуває надзвичайного значення, адже загибель людей, бойові дії виходять за рамки звичайного людського досвіду. Затребуваність психологічної підтримки, порад і спілкування з психологом досить значна навіть серед населення тих областей, де безпосередньо не йдуть бойові дії.

Сергій Ольховецький приділив увагу таким питанням: збереження та зміцнення психічного здоров’я студентів, у тому числі тих, хто має проблеми у спілкуванні, навчанні, адаптації, соціалізації; запобігання конфліктним ситуаціям у навчально-виховному процесі, формування культури сімейних стосунків у студентської молоді. У рамках зустрічі були обговорені ймовірні шляхи виявлення та вирішення відповідних проблем. Здобувачі із зацікавленістю сприймали інформацію, ставили запитання, дискутували. 

Наталія Малярчук, старший викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, за активної участі якої відбулась зустріч, по її завершенню висловила вдячність Сергію Ольховецькому за неймовірно цікаву, доступну та корисну інформацію. 

 

Міні галерея


Червень
Серпень