Підсумки Конкурсу авторських маршрутів!

  • Дата публікації: 22.02.2023

До Всесвітнього дня екскурсовода за підтримки Уманської міської ради було проведено Конкурс авторських маршрутів Уманською міською територіальною громадою, в якому прийняли участь і студенти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та зайняли почесні призові місця. Нагородження учасників відбулося 21 лютого у Всесвітній день екскурсовода у Будинку Фанштейна. Міський голова Ірина Плетньова висловила подяку учасникам конкурсу та їх науковим керівникам і вручила подарунки фіналістам Конкурсу авторських маршрутів, якими стали:

І місце – Дмитро Гнилозубенко, студент ІІІ курсу ОП «Туризм» (науковий керівник, викладач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, Барвінок Наталія Володимирівна);

ІІ місце – Бричук Юлія, студентка І курсу ОП «Туризм» (науковий керівник, доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, Слатвінська Леся Анатоліївна);

ІІІ місце – Бондарєва Крістіна, студентка ІІ курсу ОП «Готельно-ресторанна справа» (науковий керівник, викладач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, Барвінок Наталія Володимирівна).

Після нагородження всі присутні мали можливість взяти участь у квесті «Мандруй Уманщиною», яку провела спеціаліст ВПЦ «Візаві» Анастасія Гришкова.

Конкурс став прекрасною можливістю отримати досвід створення екскурсійних маршрутів, поділитись своїми напрацюваннями, розкрити схильності та таланти студентів. А вогник в очах учасників ще раз підтверджує, що туризм в Україні буде розвиватись!

 

Міні галерея


Червень
Серпень