Перший етап навчання на курсах підвищення кваліфікації «Інноваційні педагогічні технології у вищій освіті в умовах трансформації освітнього середовища»

  • Дата публікації: 21.02.2023

З 13 лютого до 17 лютого 2023 року відбувся перший етап навчання на курсах підвищення кваліфікації «Інноваційні педагогічні технології у вищій освіті в умовах трансформації освітнього середовища», в якому прийняли участь науково-педагогічні працівники Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти: Світлана Подзігун, Наталія Пачева, Олександр Світовий, Ольга Логінова.

Організація освітнього процесу здійснювалась за дистанційною формою навчання та передбачала взаємодію зі слухачами із застосуванням  інтерактивних освітніх платформ (LMS «Adult Learning», ВВВ, Zoom, е-дошка Padlet), онлайн-інструментів Google, спільноти у мережі Viber тощо.

У межах першого етапу навчання для слухачів курсів підвищення кваліфікації проведено тімбілдінг, лекції, тематичні дискусії, практичні заняття та спецкурс за вибором. Слухачі активно долучалися до обговорення та ділилися досвідом впровадження інноваційних педагогічних технологій у вищій освіті в умовах трансформації освітнього середовища.

Завдяки співпраці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Державного закладу вищої освіти «Університету менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України в науково-педагогічних працівників є чудова можливість розвивати свої педагогічні навички та опановувати новітні освітні технології.

 

Міні галерея


Червень
Серпень