Настановча конференція з навчальної практики: запитання та відповіді

  • Дата публікації: 27.02.2023

24 лютого 2023 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбулась настановча конференція для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми II курсу освітнього ступеня «Бакалавр» та II курсу освітнього ступеня «Молодший бакалавр», які навчаються за програмами: Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Маркетинг, Менеджмент, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Економіка, Туризм, Готельно-ресторанна справа. 

Настановчу конференцію розпочала заступник директора з практики і стажувань студентів, кандидат економічних наук Олеся Дем’янишина, яка ознайомила здобувачів освіти з правилами безпеки життєдіяльності та умовами проходження  практики в період військового стану. Здобувачі були проінформовані стосовно тематичного плану практики та термінів його виконання.

Навчальна практика є забезпеченням практичного пізнання студентами закономірностей професійної діяльності та оволодіння способами її організації, вміння вирішувати конкретні методичні завдання згідно з умовами робочого процесу; виховання у студентів потреби систематично поновлювати свої знання і творчо застосовувати їх у практичній діяльності; на основі теоретичних, отриманих здобувачами впродовж навчання на І курсі, сформувати первинні базові професійні вміння та практичні навички.

 Навчальна практика дозволяє студентам оцінити якість знань, набутих ними на лекційних заняттях в аудиторії, спробувати себе в різноманітних непередбачених ситуаціях, співвіднести реальні параметри обраної професії.

Успіхів Вам, наші любі студенти!!!

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень