На базі Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти розпочав роботу Навчально-науковий Центр «Бізнес-хаб»

  • Дата публікації: 23.01.2023

На базі Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти відкрився Навчально-науковий Центр «Бізнес-хаб», розроблено положення та всі нормативні документи необхідні для функціонування центру, також проведено засідання щодо обговорення плану роботи.
До складу ННЦ «Бізнес-хаб» увійшли викладачі ННІ економіки та бізнес-освіти: канд.екон.наук., старший викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталія Малярчук, старший викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Максим Барвінок, канд.екон.наук., доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Ольга Бовкун, канд.екон.наук., доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Ігор Бондарук. канд.екон.наук., доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Микола Білошкурський.
Діяльність ННЦ «Бізнес-хаб» спрямована на створення умов для інтеграції науки, освіти та бізнесу, трансферу результатів наукових досліджень, а також розвитку сучасних форм організації науково-дослідної роботи студентів.

Міні галерея


Червень
Серпень