Міжнародний день волонтера

  • Дата публікації: 05.12.2022

5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтера. В Україні волонтерство запрацювало з новою силою під час революції Гідності, бойових дій на Сході, та особливо сьогодні в час повномасштабної війни. З тисячами військових на фронті стоїть армія волонтерів, яка забезпечує бійців практично усім: медикаментами, одягом, військовим спорядженням.

У нашій державі діє чимало волонтерських організацій. Задля доброї справи вони об’єдналися заради надання допомоги бійцям, що борються за свободу і незалежність України, їх рідним та вимушеним переселенцям. Волонтери свідомо відмовляються від особистих амбіцій та піару,  адже головне  – це спільна справа та результат.

02 грудня 2022 в режимі онлайн відбулася зустріч студентів 12 та 22 груп, військових та викладачів кафедри економіки та соціально-поведінкових наук ННІ економіки та бізнес-освіти, яка  приурочена Міжнародному дню волонтерів. Спілкування пройшло у спокійній, невимушеній та дружній атмосфері. Обговорили питання не лише  волонтерства, а й мови, єдності, культури поведінки цивільних під час війни та багато іншого.

Військові подякували всім волонтерам та небайдужим людям за їхню непросту роботу, тому що бути волонтером може тільки по-справжньому добра, чуйна та відважна людина.

 

Міні галерея


Березень
Травень