Бренд науковця у цифровому світі

  • Дата публікації: 07.12.2022

Упродовж 21-27 листопада науково-педагогічні працівники НН Інституту економіки та бізнес-освіти доценти Оксана Вінницька, Ірина Кирилюк, Тетяна Корнієнко, Наталія Пачева та Людмила Чвертко в онлайн форматі проходили курси підвищення кваліфікації «Бренд науковця у цифровому світі», організований ВГО «Інноваційний університет» та Офісом підтримки вченого.

Напрям програми підвищення кваліфікації полягав у розвитку особистісних компетентностей в напрямку популяризації власного бренду та вдосконаленні існуючих та набуття нових навичок успішної комунікації та самопрезентації.

Під час проходження курсу науково-педагогічні працівники мали змогу попрацювати з багатьма відомими науковцями-спікерами нашої країни, які проводили панельні дискусії, лекції, проблемні лекції, інтерактивні заняття на теми: «Успішна кар’єра науковця», «Ефективна комунікація», «Успішна презентація» (презентація власних наукових розробок), «Я – бренд» (особливості формування персонального бренду в науковій сфері), «Як управляти емоціями, перестати хвилюватися та панікувати перед виступом», «Імідж вченого в цифровому суспільстві», «Використання інструментів відкритої науки та наукометричних баз для популяризації власних наукових результатів», «Цифрові технології (YouTube, Telegram, Instagram) та соціальні мережі для популяризації наукових здобутків».

Завершальний етап курсу – власна презентація учасника: «Пітч про себе перед інвестором», яка дала можливість вдосконалити існуючі та набути нових навичок успішної комунікації та самопрезентації.

Курс «Бренд науковця у цифровому світі» допоміг розкрити якості, необхідні для успішної презентації власних наукових досягнень, розвити особистісні компетентності в напрямку популяризації власного бренду.

Науково-педагогічні працівники висловлюють вдячність організаторам проекту за отримані практичні знання та навички, які неодмінно використають у власній професійній діяльності. 

Як сказано на сторінці організаторів: Війна нас не зупинить, лише навчить працювати по-новому!

 

Міні галерея


Червень
Серпень