ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ (настановча конференція з виробничої практики)

  • Дата публікації: 04.11.2022

04 листопада 2022 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбулась настановча конференція з виробничої практики для здобувачів вищої освіти IV курсу освітнього ступеня “бакалавр” денної форми навчання, які навчаються за освітньо-професійними програмами: Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Маркетинг, Менеджмент, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Економіка, Туризм, Готельно-ресторанна справа.

Настановчу конференцію розпочала заступник директора з практики і стажувань студентів, кандидат економічних наук Олеся Дем’янишина, яка ознайомила здобувачів освіти з правилами безпеки життєдіяльності та умовами проходження  практики в період військового стану. Здобувачі були проінформовані стосовно тематичного плану практики та термінів його виконання.

Виробнича практика готує майбутніх фахівців до самостійного виконання обов’язків на першій їх посаді. Внесок молодих фахівців у практичну діяльність підприємств, установ, організацій відповідної галузі прямо залежить від їхньої підготовленості до роботи, теоретичного кругозору й практичних навичок. Виробнича практика дозволяє здобувачу остаточно переконатися в правильності зробленого ним вибору. Під час її проходження він може перевірити свій професіоналізм.

Ми бажаємо нашим здобувачам-практикантам успіхів, набуття професійних навичок під час проходження виробничої практики. Саме поєднання знань і практичного досвіду є основою формування успішної і досвідченої людини!

Міні галерея


Березень
Травень