Університет – це наша сім’я. Тут панують дружба, любов та довіра

  • Дата публікації: 10.11.2022

Період студентства не випадково називають найкращим у житті. Він не обмежується парами, однокурсниками і гуртожитком. Це щось набагато більше. Цілий світ, який допомагає виплекати Особистість. Завдяки рокам, проведеними в Університеті, кожен має нагоду стати тим, ким він завжди мріяв, займатися тим, до чого найбільше лежить душа, студентські роки залишаються в нашій пам’яті назавжди. Як адаптуватися в університеті та навчатися ефективно? Першокурсникам від старшокурсників: досвідчені старшокурсники діляться своїми враженнями від навчання в університеті та  дають корисні поради своїм молодим колегам.

 

 Кацмаза Марія

студентка 4 курсу

Студентське життя – це час відкритих перспектив, можливість жити мріями про прекрасне майбутнє, віра у виконання усіх бажань і надія на відкритість усіх дверей. Студентські роки асоціюються завжди з такими чарівними словами, як перше кохання та молодість. Можна лише заздрити тим, хто пройшов цей шлях і відчув всі радості студентського життя. Університет – один з найголовніших розділів книги «життя», тому викладачі ННІЕБО піклуються про те, щоб змістовно наповнювати цю книгу протягом усіх років навчання. Навчаючись в Уманському Державному Педагогічному Університеті імені Павла Тичини кожен студент може бути цілком впевнений в своєму гарному майбутньому, адже здобуває освіту в найкращому престижному вищому навчальному закладі! За період навчання в університеті я відчула свої навики та можливості йти завжди тільки вперед, відчула те, що спроможна на щось більше. Саме тому я стала старостою групи. З гордістю можу сказати, що в мене найкраща група, найкращий куратор, найкращі викладачі, найкращий університет, який дав велику змогу повірити в себе.  

 

 

Денис Шепета

студент 4 курсу

Навчання в університеті – це найкращий період у житті, тож насолоджуйтеся цим часом. А щоб неприємні несподіванки не траплялися на вашому шляху, з перших днів ставтеся до навчання, як до відповідальної роботи. Раджу не засмучуватися з приводу якихось негараздів, найважчі іспити не сприймати як власну трагедію, не хвилюватися. Не варто відкладати вивчення матеріалу аж до початку сесії. Вирішуйте свої проблеми вже й негайно, тому з часом ви будете їх долати набагато легше. Не переживайте, не думайте, що вам найважче (ми теж це проходили), не бійтеся і починайте вчитися уже з перших днів. Повірте, усі ваші «труднощі» першого року навчання з часом сприйматимете з гумором. Ви отримаєте нові незабутні враження, вищу освіту та найкращих викладачів.

 

 

 

Мельник Назарій

студент 4 курсу

Пройдений період навчання допоміг мені здобути відповідний рівень кваліфікації, а також практичні знання в сфері обслуговування. Також мною було засвоєно великий масив теоретичних даних. Попри складнощі в навчанні із-за covid-19 нашою групою було відвідано досить велика кількість різноманітних закладів гостинності: починаючи з готелів та ресторанів, закінчуючи іноземними закладами відпочинку. Кожен студент нашої групи пройшов індивідуальну практику в закладах гостинності, що допомогло нам здобути практичний досвід та отримати відповідні рекомендації та сертифікати від власників цих закладів. Викладачі Інституту – фахівці високого рівня, які цікаво викладали нам матеріали лекцій та практичних занять, розповідаючи та вводячи в курс всіх деталей. Загалом від навчального процесу в мене залишились суто позитивні відчуття та спогади. Я ні дня не жалкую, що вибрав саме цей університет.

 

 

Семерчук Ірина

студентка 4 курсу

Значну увагу університет приділяє практиці та цікавим екскурсіям по спеціальності,  кожного року студенти мають можливість проходити практику закордоном і це досить класно, що нам надають таку можливість, адже ми можем набратись різних навичок та незабутніх вражень. Мені дуже подобається навчатись, викладачі приділяють нам увагу, завжди розуміють нас підтримають та допомагають. Насправді студентські роки – прекрасний незабутній час у житті кожної людини, коли ти вже ніби дорослий, але ще й абсолютно вільний. Університетське життя відкриває гору можливостей: багато чого дізнатися, завести хороші знайомства, спробувати себе в чомусь новому. Насправді не треба боятися, а долучатися до різних проектів, таборів та групових заходів, щоб знайти своє покликання. А щодо навчання скажу, що не так усе складно. Тому живіть цікаво та зацікавлюйте себе!

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень