Участь в онлайн конференції «Маркетинг з вірою в Україну»

  • Дата публікації: 11.11.2022

Гаранти освітніх програм «Маркетинг» початкового рівня (короткого циклу), першого (бакалаврського), другого (магістерського) рівнів вищої освіти, інші науково-педагогічні працівники кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, студенти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес освіти 10.11.2022 року взяли участь в онлайн конференції «Маркетинг з вірою в Україну».

Українські маркетологи, компанії, власники бізнесу зустріли складні виклики війни та намагаються боротися і адаптуватися до нових реалій життя. Спікерами від MEGOGO, MacPaW, Ощадбанк, Нової пошти, Мінцифри, WebPromoExperts розкриті відверті історії зі світу маркетингу, обговорені рішення, які приймалися від початку війни, подано ідеї для подальшої роботи і трансформації маркетингу та бізнесу.

Представники сфери маркетингу відверто розказали про особисті страхи, антикризові рішення в умовах воєнної економіки, і про майбутні передумови для створення нових точок зростання українського бізнесу та маркетингу.

Фахівці обмінялися досвідом як функціонує маркетинг в умовах війни. Найголовніше, приділено увагу питанню розвитку українського маркетингу у 2023 році.

Щиро дякуємо агентству результативного інтернет-маркетингу WebPromo та Академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts за організацію та проведення такого важливого заходу!

Міні галерея


Березень
Травень