Розкажи мені про свій дім…

  • Дата публікації: 09.11.2022

Вже стала доброю традицією участь здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти в Радіодиктанті, який, починаючи з 2000 року, організовує щороку Українське Радіо у День української писемності та мови 9 листопада. Так, цьогоріч, уже в двадцять друге, «Радіодиктант національної єдності – 2022» відбувся для українців за допомогою найпопулярніших соцмереж, щоб кожен охочий міг узяти участь, не залежно від поточного місця перебування.

«Розкажи мені про свій дім, той, що пам’ятає твої перші хиткі кроки…». Цими словами української письменниці Ірини Цілик розпочала читання народна артистка України Ада Роговцева. І слова про місце сили, яке стало фортецею для кожного, у чиє життя прийшла війна, стоголосо відгукнулися у серцях учасників Радіодиктанту.

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Менеджмент» І і ІІІ курсів та спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» І курсу разом з кураторами Наталією Білошкурською, Оленою Гарматюк, Миколою Білошкурським щиро дякують організаторам Радіодиктанту – 2022 за можливість духовного єднання українців у День народження української писемності та мови!

 

Міні галерея


Лютий
Квітень