Профорієнтаційна робота у закладах освіти

  • Дата публікації: 07.11.2022

Днями представники Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти завітали до випускників Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу.

Випускники коледжу дізналися багато цікавого про дозвілля та навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Зокрема, мали змогу поспілкуватися з приводу переваг навчання в університеті та отримати відповіді на запитання щодо особливостей вступу.

Наприкінці зустрічі випускники коледжу отримали буклети з інформацією про університет.

Проведено також зустрічі в форматі онлайн-конференцій за підтримки кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом та кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки з учнями 11 класів: Липовецького ліцею № 1 ім. В. Липківського, Дубівського ліцею та Паланського ліцею Уманського району Черкаської області.

Майбутні вступники мали змогу дізнатися про умови навчання у закладі вищої освіти й отримали інформацію про сайт інституту, на якому можна відслідковувати головні події студентського життя та інформацію, необхідну абітурієнтові при вступі.

Висловлюємо щиру подяку керівництву шкіл та коледжу за надання можливості проведення профорієнтаційної роботи з майбутніми випускниками.

Міні галерея


Березень
Травень