Практичний тренінг для студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 08.11.2022

8 листопада 2022 року було проведено практичний тренінг на тему: «Академічна доброчесність: загальні правила цитування та посилання за ДСТУ 8302:2015». Участь у цьому тренінгу взяли студенти, аспіранти та викладачі інституту.

Завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом Наукової бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини Яна Коваленко зазначила, що вміння автора відповідально ставитись до наукової інформації, працювати з літературою, коректно вживати цитати і оформляти посилання на використані джерела виступає одним з показників рівня його академічної підготовки. Було ознайомлено зі специфікою міжнародного стилю оформлення бібліографічних посилань АРА, наведено приклади оформлення бібліографічного опису для списку посилань та правилами складання References за цим стилем.

Студенти та викладачі долучились до обговорення загальних правил цитувань та посилань у наукових працях, а також отримали відповіді на всі запитання. Презентаційні матеріали були розіслані всім учасникам на електронні пошти та розміщені в репозитарії університету.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень