ІНТЕНСИВ «ПЛАТІЖНА БЕЗПЕКА І ТЕЛЕФОН»

  • Дата публікації: 10.11.2022

7 листопада 2022 року стартували заходи до Тижня кібербезпеки від Талан – центру фінансових знань Національного банку України для студентів, педагогів та усіх, хто активно користується платіжними послугами.

Наталія Гвоздєй, гарант ОП «Менеджмент. Управління фінансово-економічною безпекою», та викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки ННІ економіки та бізнес-освіти Олеся Дем’янишина та Наталія Осадчук долучилися 8 листопада 2022 року до участі у вебінарі «Платіжна безпека і телефон».

Керівниця ЕМA Academy та Школи кібербезпеки Асоціації ЄМА Раїса Федоровська розповіла: як захистити акаунти, смартфони та комп’ютери; правила безпечних онлайн-покупок; телефонне шахрайство та ознаки телефонної розмови з шахраєм; що таке фінансовий номер телефону та як його захистити; схеми крадіжки фінансового номера телефону.

Вебінар був корисним і пізнавальним для викладачів дисциплін: «Гроші і кредит», «Банківська справа» «Стратегічний та інноваційний менеджмент у сфері фінансово-економічної безпеки», які зможуть використати набутий досвід в освітньому процесі.

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень