ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ В НН ІНСТИТУТІ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕС-ОСВІТИ

  • Дата публікації: 09.11.2022

Як парость виноградної лози, плекайте мову…

М. Рильський

 

 

9 листопада – визначна дата для українського суспільства. День української писемності та мови – однієї з наймилозвучніших мов на нашій планеті.

В ННІ економіки та бізнес-освіти за ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки  відбувся виховний захід присвячений до Дня української писемності та мови.

Наталія Осадчук у своїй доповіді відзначила, що,
мабуть, жодного разу за чверть століття, а саме стільки існує це свято, воно не було таким особливим. Цьогоріч воно наповнено іншими емоціями і набуло єднального змісту для усіх, хто живе з Україною у серці.

Здобувач вищої освіти спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування Юрій Лисий розповів, що дата свята вибрана не випадково, адже присвячена Дню пам’яті Преподобного Нестора-Літописця.

Вікторія Голенко – здобувач вищої освіти спеціальності Облік і оподаткування, підготувала вікторину-гру, в якій всі охочі могли продемонструвати свої знання.  

Підсумовуючи важливість заходу Наталія Гвоздєй, зазначила, що мова – скарб народу, тож нехай українська мова звучить  у наших оселях, на вулицях наших міст, а головне – у наших душах!

 

 

Міні галерея


Березень
Травень