ВІДВІДУВАННЯ БІБЛІОТЕКИ УНІВЕРСИТЕТУ – СУЧАСНО ТА ВАЖЛИВО

  • Дата публікації: 07.10.2022

3 жовтня студенти першого курсу Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти відвідали Наукову бібліотеку Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Студентів було ознайомлено з історією бібліотеки, з правилами користування фондами, пошуку необхідної літератури та порядком її отримання. При цьому було наголошено, що в Науковій бібліотеці створені всі умови для роботи, а співробітники готові надавати студентам необхідну допомогу. Крім того замовити книгу чи дізнатися інформацію про неї можна через інтернет-сторінку бібліотеки (https://library.udpu.edu.ua/). 

Студенти побачили де і як, зберігаються книги, як влаштовані книгосховища у бібліотеці, мали змогу побачити перші книжки та газети, а також рідкісні видання з колекції університету і познайомитися з ними ближче.

Студенти висловлюють вдячність директору наукової бібліотеки УДПУ –   канд. філол. наук, доценту Григоренко Тетяні Володимирівні та головному бібліотекареві – Майструк Тетяні Миколаївні за надану допомогу. 

Міні галерея


Березень
Травень