Вітаємо з Днем захисників і захисниць України

  • Дата публікації: 14.10.2022

  Шановні колеги та студентство!

 

 Щиро вітаємо Вас з Днем захисників і захисниць України та Днем Українського козацтва, які символічно відзначають на свято Покрови Пресвятої Богородиці.
     14 жовтня поєднує державні, родинні і духовні цінності, які символізують зв’язок поколінь та особливо шануються українцями. Сьогодні з глибокою повагою ми вшановуємо тих, хто у кращих традиціях нашого славного козацтва стоїть на захисті Української державності, оберігаючи цілісність та незалежність нашої країни від ворожих зазіхань. Щирі слова вдячності та шани адресуємо сьогодні захисникам за самовіддане та жертовне служіння Україні, її народу. З сумом та жалобою згадаймо тим, хто віддав життя за нашу державу.
     Нехай Пресвята Богородиця додає нам віри у перемогу, оберігає наші родини від лиха й печалі, підтримує та надихає наших оборонців, захищає їх від ворожих куль.
     У цей святковий день бажаємо незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я. Нехай День захисника та захисниць України завжди святкується під покровом мирного неба!
    Слава Україні! Слава її героям!
    Дирекція

Березень
Травень