ПРОФОРІЄНТАЦІЯ – ДІЄВИЙ ІНСТРУМЕНТ РЕАЛІЗАЦІЇ ОСВІТНІХ МОЖЛИВОСТЕЙ

  • Дата публікації: 28.10.2022

25 жовтня 2022 року доценти ННІ економіки та бізнес-освіти Леся Слатвінська, Алла Гуменюк та викладач Олена Гарматюк провели профорієнтаційну зустріч із учнями 11 класу Уманського ліцею №1.

Зустріч відбулася у форматі діалогу. Учні мали можливість отримати консультацію щодо освітніх послуг, які пропонує ННІ економіки та бізнес-освіти на регіональному ринку за такими освітніми програмами: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність; Маркетинг; Менеджмент; Фінанси, банківська справа та страхування; Облік і оподаткування; Економіка; Готельно-ресторанна справа; Туризм.

Учнівський інтерес був акцентований на співпраці та особливостях реалізації можливостей підготовки до вступу в ЗВО. З метою моніторингу потреб майбутніх абітурієнтів було проведено анкетування.

В результаті зустрічі домовились про співпрацю у напрямку подальшої профорієнтаційної роботи, роз’яснення правил вступу та підготовки мотиваційних листів.

Відділ профорієнтаційної роботи ННІ економіки та бізнес-освіти висловлює щиру подяку адміністрації Уманського ліцею №1 та його учням за співпрацю.

Міні галерея


Березень
Травень