Настановча конференція з виробничої практики

  • Дата публікації: 05.10.2022

04 жовтня 2022 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбулась настановча конференція з виробничої практики для здобувачів вищої освіти ІІ курсу денної форми навчання освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм: «Облік і оподаткування», «Менеджмент. Бізнес-адміністрування», «Менеджмент. Управління фінансово-економічною безпекою», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка», «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм».

Виробнича практика є важливим елементом у структурі освітньої підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців.

Настановчу конференцію розпочала заступник директора з практики і стажувань студентів, кандидат економічних наук Олеся Демянишина, яка ознайомила здобувачів освіти з правилами безпеки життєдіяльності та умовами проходження  практики в період військового стану. Здобувачі були проінформовані стосовно тематичного плану практики та термінів його виконання.

До слова долучились керівники практики, які ознайомили студентів з методичними рекомендаціями, порядком оформлення звітної документації, особливостей збору та аналізу інформації на діючих підприємствах.

 

 

Міні галерея


Березень
Травень