ДІЇ СТУДЕНТІВ УНІВЕРСИТЕТУ У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ

  • Дата публікації: 04.10.2022

В умовах воєнного стану всі заклади вищої освіти працюють в нових умовах. Суворі вимоги нині поставлені до заходів безпеки всіх учасників освітнього процесу.

Адміністрація УДПУ імені Павла Тичини піклується про безпеку студентів, адже всупереч несприятливим умовам молодь країни продовжує здобувати освіту.

3 жовтня 2022 року для студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти у зв’язку з початком очного навчання був проведений інструктаж щодо поводження у надзвичайних ситуаціях. Начальник штабу цивільного захисту Олександр Мельник ознайомив студентів з алгоритмом дій у випадку оголошення сигналу «Повітряна тривога» під час перебування в навчальних аудиторіях університету, гуртожитках, поза межами навчального закладу та у разі дистанційного навчання.

Куратори груп продемонстрували студентам місця розташування укриттів та маршрути евакуації до них у разі виникнення небезпечних умов.

Створення безпечних умов праці та навчання в УДПУ імені Павла Тичини є одним із пріоритетних напрямів діяльності закладу. Керівництво університету наполягає на неухильному дотриманні та виконанні інструктажів з техніки безпеки життєдіяльності.

Міні галерея


Лютий
Квітень