Перші батьківські збори

  • Дата публікації: 12.09.2022

10 вересня 2022 року відбулися перші батьківські збори у змішаному форматі для здобувачів 1 курсу Навчально-науквого інституту економіки та бізнес-освіти та їх батьків. Адміністрація, професорсько-викладацький склад та співробітники інституту на чолі з директором, андидатом економічних наук, доцентом Слатвінським Максимом Анатолійовичом, радо приймали першокурсників до великої студентської родини на теренах Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Директор інституту розповів про специфіку діяльності інстиуту, а заступники директора поінформували батьків про особливості навчальної роботи в інституті, участь першокурсників у різноманітних позанавчальних заходах, які дають змогу виявляти та розвивати творчі нахили студентів, перспективи міжнародних програм обміну та стажування за кордоном.

Куратори груп 1 курсу провели перші кураторські години зі студентами першого курсу, упродовж яких з готовністю відповіли на численні запитання студентів та їх батьків, пов’язані з різними аспектами університетського життя.

Міні галерея


Червень
Серпень