НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «РЕГІОНАЛЬНИЙ ВЕКТОР РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

  • Дата публікації: 29.09.2022

27 вересня 2022 року кафедрою технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи організовано та проведено в онлайн форматі науково-практичний семінар «Регіональний вектор розвитку індустрії гостинності: проблеми та перспективи» .

Із вітальним словом з нагоди відзначення 27 вересня Всесвітнього дня туризму до учасників звернулась доцент, завідувач кафедри Інна Поворознюк, яка відзначила, що індустрія гостинності виступає одним із ключових чинників успішного розвитку туристичної сфери регіону, країни та світу. Однак, на сьогоднішньому етапі розвитку вона зазнає значних проблем внаслідок боротьби із пандемією та військовими діями на території України.

До висвітлення основних проблем та перспектив розвитку індустрії гостинності долучились: Людмила Гекалюк – головний спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради; Наталія Попелюх – директор агросадиби «Хутір Козацька Долина»; Лариса Уманська – викладач-методист Тульчинського фахового коледжу культури; Вікторія Сигидюк – екскурсовод Уманського краєзнавчого музею.

Фахівці презентували учасникам семінару доповіді, в яких поділились своїм практичним досвідом щодо регіонального вектору розвитку індустрії гостинності в період мирного та військового часу, досвідом співпраці із внутрішньо-переміщеними громадянами, реалізацією своїх креативних бізнес-ідей на регіональному рівні.

Семінар рівнозначно був цікавим та корисним для всіх його учасників, супроводжувався цікавими дискусіями. Учасники заходу залишилися задоволені та висловили побажання і надалі проводити подібні заходи.

Міні галерея


Лютий
Квітень