Літня школа фінансової грамотності “ТАЛАНˮ від Національного банку України

  • Дата публікації: 06.09.2022

Початок нового навчального року в Інституті економіки та бізнес-освіти з-поміж іншого ознаменувався активною участю науково-педагогічних працівників кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки у низці заходів, що організовувалися Центром фінансових знань «ТАЛАН» – проєктом Національного банку України у сфері фінансової грамотності.

Щоб завжди бути на хвилі сучасних тенденцій у сфері фінансової освіти, викладачі кафедри постійно долучаються до навчальних, інформаційно-пізнавальних та благодійних заходів НБУ, а також активно залучають до них здобувачів вищої освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Впродовж серпня прогресивна платформа, яка об’єднує учасників освітнього процесу в роботі над формуванням нової фінансової культури, організувала роботу Літньої школи «Школа фінансової грамотності «ТАЛАН», що реалізується НБУ у співпраці з Міністерством освіти та науки України.

Першими слухачами школи фінансової грамотності від інституту стали Оксана Вінницька та Людмила Чвертко – гаранти освітніх програм, доценти кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки. Разом з іншими учасниками, що представляли освітню спільноту різних регіонів України, наші колеги подолали 4 тижні потужного інтенсиву насиченого лекційними та практичними заняттями, працювали з найкращими експертами у сфері фінансових послуг та фінансової просвіти, досліджували актуальні теми з фінансової грамотності та підприємництва. Сертифікати, які отримали випускники школи, засвідчують успішне завершення навчання, та освоєння нових компетентностей.

Висловлюємо подяку Національному банку України, Міністерству освіти і науки України та всім, хто долучився до організації проєкту, за надані можливості та сподіваємося на зустріч з вами на наступних заходах!

Міні галерея


Червень
Серпень