Освіта, освітяни – незламні у війні

  • Дата публікації: 19.08.2022

Після початку повномасштабної війни росії проти України тримати освітній фронт стало вкрай важливим. Науково-педагогічні працівники, орієнтуючись на пріоритети європейських і вітчизняних цінностей освіти, розвиваючи кращий досвід, набувають все більшого лідерства у процесі трансформації професійного розвитку учасників освітнього процесу на шляху до євроінтеграції української освіти.

18 серпня 2022 року викладачі Інституту економіки та бізнес-освіти Максим Слатвінський, Людмила Чвертко, Тетяна Корнієнко, Оксана Вінницька та Ірина Кирилюк долучилися до роботи локації «Навчання педагогічної еліти» в рамках Міжнародної серпневої педагогічної науково-практичної конференції «Освіта, освітяни – незламні у війні».

 Під час роботи конференції учасниками обговорювалися актуальні питання особливостей організації навчального процесу та дистанційного підвищення кваліфікації педагогічних працівників в умовах війни, створення в Україні освітніх технопарків, хабів і діджитал-хабів, поширення дистанційного навчання у відкритих університетах як цифрових екосистемах тощо.

Участь у роботі конференції була корисною для професійного розвитку та стала орієнтиром забезпечення освітнього процесу в умовах протистояння українців російській агресії.

Міні галерея


Червень
Серпень