День Незалежності України

  • Дата публікації: 24.08.2022

День Незалежності України — головне державне свято України, яке ми святкуємо щороку 24 серпня на честь прийняття Акту проголошення незалежності України. Цей день прийнято вважати датою утворення держави, що цьогоріч наша країна відзначатиме в умовах повномасштабного вторгнення росії.

На шляху до незалежності нашій країні довелося пройти немало випробувань, політичних та економічних змін, відчути злети та поразки. Однак, ніякі негаразди не роз’єднали українців, не похитнули віру, не зламали наш козацький дух. Як і багато віків тому, ми під жовто-блакитним стягом продовжуємо гуртом відстоювати державні інтереси, плекаємо свої традиції, поважаємо свою славну історію. Саме зараз ми переживаємо історичний момент, наша нація гартується у боротьбі.

   Щиро дякуємо тим, хто докладає зусилля, працює на розвиток держави, славить її. Особлива подяка воїнам, які сьогодні боронять і захищають наші кордони.

    Бажаємо, щоб у нашому спільному домі, нашій Україні, нарешті оселився мир, панували злагода, стабільність і спокій. Щоб нам вистачило сил, віри, наснаги та енергії примножити могутність і забезпечити розвиток нашій державі!

     Слава Україні! Честь і слава її Героям!

Червень
Серпень