Алгоритм вступу або 10 кроків до успішного майбутнього з Навчально-науковим інститутом економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 02.08.2022

Крок 1. Визначтесь зі спеціальністю (конкурсною пропозицією) куди плануєте вступати. Перелік спеціальностей

Звертаємо Вашу увагу, якщо вступник належить до категорії осіб, які мають право на зарахування за квотами (пільгами), необхідно звернутися до найближчого закладу вищої освіти  із документами, що підтверджують право на спеціальні умови під час вступу (їх перелік та документи можна знайти тут: https://bit.ly/3qMBioL ) для того, щоб бути внесеними до Реєстру осіб із спеціальними умовами.

Крок 2. Вам необхідно вдало скласти національний мультипредметний тест. Докладніше про національний мультипредметний тест можна прочитати тут. Для вступу Ви також можете використати результати ЗНО 2019-2021 рр.

Крок 3. Створіть  електронний кабінет вступника та завантажте необхідні документи з 01 липня 2022 р.

Крок 4. Ознайомтесь з переліком необхідних документів для вступу на 1 курс для вступників на базі повної загальної середньої освіти.

     Перелік документів для вступу:

  1. документ державного зразка про раніше здобутий освітній ступінь (освітньо-кваліфікаційний рівень), на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього;
  2. результати НМТ 2022 року або сертифікат (сертифікати) зовнішнього незалежного оцінювання 2019-2021 рр.(для вступників на основі повної загальної середньої освіти при вступі на ОС «Бакалавр»);
  3. документ, що посвідчує особу;
  4. ідентифікаційний код;
  5. військовий квиток або посвідчення про приписку – для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством);
  6. документи, які підтверджують право вступника на зарахування за співбесідою, на участь у конкурсі за результатами вступних іспитів та/або квотою-1, квотою-2 або квотою-3 на основі повної загальної середньої освіти;
  7. чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см;
  8. Мотиваційний лист

 

Крок 5. Підготуйте мотиваційний лист. Ознайомтесь з вимогами до написання мотиваційних листів Порядок розгляду та рейтингування мотиваційних листів.

Крок 6. Подайте заяву та документи в електронній формі через кабінет вступника з 29 липня по 23 серпня 2022 року. Не забуваємо поставити 1 або 2 пріоритет для обраної конкурсної пропозиції в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини! 

   Крок 7. Формування рейтингових списків вступників, надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих з повідомленням про отримання чи неотримання ними права здобувати вищу освіту за кошти державного або місцевого бюджету (за державним або регіональним замовленням) відбувається до 29 серпня 2022 року.

   Крок 8. Вступники, які отримали рекомендації, мають подати оригінали необхідних документів до на місця державного або регіонального замовлення до 18:00 02 вересня 2022 року.

(Подання оригіналів необхідних документів для зарахування може здійснюватися крім особистого подання, шляхом: надсилання їх сканованих копій, з накладанням на відповідні файли кваліфікованого електронного підпису вступника)

Надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції з 18:00 02 вересня 2022 року.

   Крок 9. Зарахування вступників за кошти державного або місцевого бюджету (за державним або регіональним замовленням) – 05 вересня 2022 року. Зарахування вступників за кошти фізичних та/або юридичних осіб до 12 вересня 2022 року.

   Крок 10.  Після успішного подання оригіналів документів до Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Ви – студент! Вітаємо!

Березень
Травень