Випускна атестація молодших бакалаврів та бакалаврів в Інституті економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 10.06.2022

В Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини розпочалась випускна атестація молодших бакалаврів спеціальностей 075 Маркетинг, 073 Менеджмент, 241 Готельно-ресторанна справа та бакалаврів спеціальностей 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 051 Економіка, 075 Маркетинг, 073 Менеджмент, 071 Облік і оподаткування, 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Випускна атестація – це визначення фактичної відповідності підготовки здобувачів вищої освіти вимогам стандарту освіти за спеціальністю. Атестація випускників здійснюється Екзаменаційними комісіями для встановлення  досягнутих програмних результатів навчання вимогам освітньо-професійних програм.

В умовах воєнного часу випускна атестація бакалаврів та молодших бакалаврів проводиться дистанційно, за допомогою платформи Google Meet та Інформаційно-освітнього середовища Moodle.

Щиро зичимо здобувачам вищої освіти вдалого складання випускної атестації, а також успіхів у професійній діяльності та нових звершень задля безпеки та добробуту Українського народу!

Міні галерея


Березень
Травень