Вебінари «Вступна кампанія 2022 року»

  • Дата публікації: 09.06.2022

 З метою інформування майбутніх абітурієнтів  про умови вступу 2022 року Навчально-науковим інститутом економіки та бізнес-освіти спільно з відділом профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини були проведені  вебінари зі вступниками та їхніми батьками.

Заходи відбувались у дистанційному форматі за допомогою платформи Google Meet. Саме на цих зустрічах ми обговорили важливі моменти вступної кампанії, окреслили алгоритм вступу на бакалаврські та магістерські програми, наголосили на аспектах вступу на старші курси, здобутті другої вищої освіти, пільгах та коефіцієнтах згідно з результатами онлайн-брифінгу МОН України щодо вступної кампанії-2022 в умовах війни та подолання її наслідків.

Ключовим моментом зустрічей було також ознайомлення вступників, їхніх батьків із особливостями вступної кампанії 2022 року, з перевагами спеціальностей та освітніх програм, які реалізуються в університеті, деталізація змісту мотиваційного листа, надання відповідей на актуальні запитання.

Пам′ятайте, Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – університет реалізації мрій, чекаємо саме на вас!

 

Зробимо вступ-2022 успішним разом!!!

 

Міні галерея


Лютий
Квітень