УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ GOOGLE УКРАЇНА ТА ДАРТ «ЦИФРОВІ МОЖЛИВОСТІ ВІДНОВЛЕННЯ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ»

  • Дата публікації: 23.06.2022

22 червня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за освітньо-професійними програмами Готельно-ресторанна справа та Туризм взяли участь в онлайн-конференції «Цифрові можливості відновлення туристичної сфери».

З вітальним словом до учасників звернулась Марʼяна Олеськів – голова Державного агентства розвитку туризму в Україні. Спікерами конференції були: Олег Якимчук – директор із взаємодії з органами державної влади Google Україна, Микола Омельченко – перший сертифікований фотограф Google в Україні, місцевий експерт 10 рівня, Олег Костюкевич – місцевий експерт 10 рівня, Антоніна Букач – сертифікований тренер Google for Education.

Під час заходу викладачі та здобувачі вищої освіти мали змогу отримати корисні знання, навички, поставити питання експертам наживо. Під час двох теоретично-практичних сесій навчались основам та нюансам використання з GMB та Карт; дізнались про останні оновлення у використанні додатків; отримали практичні поради щодо захисту діяльності, роботи з ботами, та залученню туристів через онлайн ресурси; навчились використовувати Google Workspace для налагодження ефективної роботи підприємства/бізнесу/туристичного обʼєкта.

Участь у онлайн-конференції продемонструвала ефективність підвищення цифрових навичок під час освітнього процесу та реалізації туристичної діяльності і розвитку індустрії гостинності.

 

Міні галерея


Березень
Травень