УЧАСТЬ У РОБОТІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЇ «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ: РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ»

  • Дата публікації: 05.05.2022

Воєнні дії на території України суттєво вплинули і продовжують негативно впливати на індустрію гостинності. Проблеми трансформації розвитку сфери гостинності у воєнний період потребують активних досліджень та створення сприятливих умов для її подальшого розвитку.

Науково-педагогічні працівники кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інна Поворознюк, Ірина Кирилюк, Наталія Барвінок, Анастасія Благополучна, Оксана Литвин, Людмила Нещадим взяли участь 5 травня 2022 року у щорічній конференції «Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект».

Під час наукового заходу спікери обговорили важливі аспекти діяльності сфери гостинності, стан, особливості її функціонування в сучасних умовах та окреслили напрями її подальшого розвитку у воєнний і поствоєнний періоди.

Участь у роботі конференції дозволила ознайомитись з доробками провідних науковців та практиків, взяти участь у обговоренні актуальних проблем з питань розвитку сфери гостинності й була корисною в контексті професійного розвитку.

Міні галерея


Березень
Травень