Участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Перспективи розвитку обліку, аналізу та аудиту в контексті євроінтеграції”

  • Дата публікації: 23.05.2022

20 травня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяли участь у X Міжнародній науково-практичній конференції  “Перспективи розвитку обліку, аналізу та аудиту в контексті євроінтеграції“. Конференція організована за участі Аудиторської палати України, Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України, Громадської організації «Професійна організація аудиторів, бухгалтерів та викладачів ОКД».

Під час роботи конференції були презентовані доповіді відомих вчених та практиків з актуальних та гострих питань обліку, аналізу та аудиту в контексті євроінтеграції. Захід виявися дуже цікавим, неординарним, з важливими доповідями,  думками та пропозиціями. Винесений багаж набутого досвіду знадобиться як практикуючим бухгалтерам, аудиторам, так і науково-педагогічним працівникам, які готують цих фахівців.

 

Міні галерея


Березень
Травень