ДЕНЬ ЄВРОПИ В НН ІНСТИТУТІ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕС-ОСВІТИ

  • Дата публікації: 20.05.2022

Україна – невід’ємна частина Європи як географічно, так і ментально. Кожної третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи, щоб нагадати всім нам про важливість єднання та порозуміння, які є основними принципами існування ЄС.

19 травня у ННІ економіки та бізнес-освіти на кафедрі фінансів, обліку та економічної безпеки  відзначали День Європи.  В заході «Європа – наш спільний дім» взяли участь студенти та науково-педагогічні працівники.

Наталія Осадчук у своїй доповіді відзначила, що у 2022 році цей день набуває особливого значення, адже наша країна боронить свою незалежність, захищає європейські цінності та мир всієї Європи. ЄС, зі свого боку, всебічно підтримує нашу державу та українців.

Студенти Юрій Лисий, Людмила Кифоренко, Владислав Шевчук, Вікторія Голенко та Юлія Килимник розповіли  про історичний розвиток цієї частини світу, її цікавинки та особливості.

Відзначати День Європи – важливо і необхідно з огляду на євроінтеграційний курс України. Ми українці живемо в самому серці Європи і відчуваємо себе її часточкою.

Міні галерея


Лютий
Квітень