ОНЛАЙН-ОЛІМПІАДА З ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА

  • Дата публікації: 18.02.2022

16 лютого 2022 року кафедрою економіки та соціально-поведінкових наук Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини було проведено І етап Всеукраїнської студентської онлайн-олімпіади з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» серед студентів ІІІ курсу спеціальності 051 «Економіка», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Економіка».

Мета проведення заходу – виявлення здібної молоді, розвитку економічного мислення та підготовки до роботи в ринкових умовах.

Особливістю процедури проведення олімпіади в цьому навчальному році є те, що вона відбувалася у дистанційному режимі із застосуванням віртуального навчального середовища Moodlе у зв’язку із карантинними обмеженнями. Учасникам олімпіади необхідно було виконати тести та завдання практичного спрямування.

Переможцем І етапу Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» став студент 32 групи Володимир Осіпенко.

Дякуємо всім студентам, які взяли участь в олімпіаді. Сподіваємось, що кожний учасник  зміг повністю проявити свої знання та виявити резерви свого професійного зростання!

Міні галерея


Березень
Травень