Е-LEARNING ТА ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ ОСВІТИ У ПЕРІОД ПАНДЕМІЇ

  • Дата публікації: 09.02.2022

07 лютого 2022 р. проведено онлайн-виховну годину на тему: «Е-LEARNING (електронне навчання) та реалізація освітніх програм в період пандемії» для здобувачів вищої освіти І курсу за освітньо-професійними програмами  «Готельно-ресторанна справа» та  «Туризм».

Леся Слатвінська, гарант освітньо-професійної програми «Туризм» ОС «Бакалавр», для здобувачів розкрила питання особливостей е-learning (електронного навчання), цифрової трансформації та їх вплив на освітній процес і становлення їх як майбутніх фахівців. Особливої актуальності ці питання набувають в умовах карантинних обмежень під час пандемії COVID-19.

На підтвердження сказаного Леся Анатоліївна акцентувала, що роботодавці та стейкхолдери ННІ економіки та бізнес-освіти за ОПП «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» засвідчують, що освітній процес і практична підготовка здобувачів у форматі е-learning сприяють отриманню досвіду роботи в діджиталізованому середовищі.

Тема заходу знайшла жвавий відгук серед здобувачів, зацікавленість у питанні електронного навчання, та розгляд якої сприяв кращому розумінню використання його засобів, процесів е-learning, цифровізації засобами Google Meet, Zoom, Moodle.

Проведення таких заходів допомагає об’єднати науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти, стейкхолдерів в період дистанційного навчання та сприяє ефективнішій реалізації освітніх програм.

 

Міні галерея


Березень
Травень