День відкритих дверей онлайн

  • Дата публікації: 07.02.2022

4 лютого 2022 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбувся в онлайн форматі День відкритих дверей для Тульчинського фахового коледжу  культури.

Під час заходу заступник директора з профорієнтаційної роботи Ольга Бовкун представила спеціальності інституту та розповіла майбутнім абітурієнтам, як краще підготуватися до вступної кампанії 2022 року.

Учасники Дня відкритих дверей мали можливість ознайомитись зі спеціальностями інституту та факультетів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Програма заходу включала також ознайомлення абітурієнтів з освітніми онлайн-платформами Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, що допоможуть їм розібратися в особливостях навчання.

«Родзинкою» Дня відкритих дверей стала презентація фільму-знайомства із найцікавішими подіями студентського життя та кампусами університету.

Під завершення заходу організатори висловили надію, що День відкритих дверей допоможе учасникам зробити вирішальний крок до визначення у майбутній професії, і сподівання на те, що вони невдовзі стануть студентами Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Міні галерея


Березень
Травень