21 ЛЮТОГО – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЕКСКУРСОВОДА

  • Дата публікації: 21.02.2022

Туризм є важливою галуззю української економіки та економіки міста Умань. Щороку нашу державу відвідують понад 20 мільйонів туристів, а місто Умань – 400 тисяч. У сучасному світі це неможливо здійснити без розвинутої туристичної інфраструктури, важливим елементом якої є екскурсоводи та гіди.

18 лютого – напередодні святкування Всесвітнього Дня екскурсовода – завідувач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, гарант освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» Інна Поворознюк та Леся Слатвінська – гарант освітньо-професійної програми «Туризм» ОС «бакалавр», практикуючий екскурсовод, взяли участь в урочистій нараді відділу економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради.

Міський голова м. Умань Ірина Плетньова привітала екскурсоводів із професійним святом зі словами подяки та побажанням досягнення високих професійних здобутків. 

Людмила Гекалюк – головний спеціаліст відділу, відмітила внесок Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти у розвиток та популяризацію культури туризму в місті Умань та підготовку професійних кадрів.

Відзнака роботи екскурсоводів у період швидких змін та високих технологій у туризмі, підтверджує важливість розвитку соціального капіталу громади, людини через можливість подорожувати і організовувати подорожі.

 

Міні галерея


Березень
Травень